Haberler

15 TEMMUZ ETKİNLİĞİMİZ
  • 16 Temmuz 2019
  • 48 defa okundu
15 TEMMUZ ETKİNLİĞİMİZ

      15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü sene-i devriyesinde Vakfımız, Keçiören Temsilciliğimiz ve Keçiören Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Ankara'lı vatan severler ile bir araya geldik. 
Keçiören Temsiciliğimizde yapılan anma etkinliklerine Şehit Yakınlarımız, Gazilerimiz, Vakıf Genel Başkanımız (Gazi) Sayın Lokman AYLAR, Vakıf İkinci Başkanımız (Gaiz) Sayın Kaan ŞİMŞEK, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Ankara Millet Vekili Sayın Mustafa DESTİCİ, Keçiören Kaymakamı Sayın Uğur BULUT, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Sayın Zafer ÇOKTAN, MHP Keçiören İlçe Başkanı Sayın Alparslan DOĞAN, CHP Keçiören Meclis Üyeleri ve çok sayıda bürokrat katıldı. 

      Yapılan protokol konuşmalarında Genel Başkanımız (Gazi) Lokman AYLAR,

CANIMI SEVE SEVE VERİRİM
" Ben güneydoğuda gazi oldum. 15 Temmuz Gecesi meydanlara indim. Gerekirse bu vatana canımız seve seve feda ederim " derken birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İkinci Başkanımız (Gazi) Kaan ŞİMŞEK,

ŞEHİTLER ARASINDA, GAZİLER ARASINDA AYRIM YOKTUR.

" 15 Temmuz bir işgalin ve iç savaşın provasıydı. Ancak bu necip millet buna fırsat vermedi. 15 Temmuz günü bizi geçemeyenler kirli emellerinden vazgeçmediler, hala güçlüler ve etkinler. Toplumumuzda 15 temmuz üzerinden infial yaratmak isteyen kripto bir damar var. Bu damar 15 temmuz günü meydanlara inen vatandaşlarımızı siyasi bir aktör olarak görüp o gün şehit düşen, gazi olan kardeşlerimiz üzerinden aramıza nifak sokmaya çalışıyor. Bizler için hiçbir şehidin ve hiçbir gazinin diğerinden üstünlüğü yoktur. Toplumumuzdan tek ricamız bu oyuna gelmemeleridir " derken, Kripto Damarın bir an önce tespit edilip cezalandırılmasını istedi. 

Keçiören Belediye Başkanı Turgut ALTINOK,

O GECE BİR MİLATTIR...

" 15 Temmuz Gecesi bir milattır. Mete Han'dan beri devletsiz kalmamış milletimiz o gece sokaklara çıkarak devletine, ezanına, bayrağına ve namusuna sahip çıkmıştır. Sizlerin huzurunda bir kez daha şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, burada bulunan gazilerimiz nezlinde tüm gazilerimizi saygı ve minnetle selamlıyorum" dedi. 

Düzenlenen etkinlik, protokol konuşmaları, Kur-an Tilaveti, 15 Temmuz Sinevizyon Gösterisi, Şiir Dinletisi ve Meterhan Konseriyle son buldu.