Haberler

AÇILIMI DİLLENDİRMEK BİLE İHANETTİR
  • 15 Ağustos 2019
  • 68 defa okundu
AÇILIMI DİLLENDİRMEK BİLE İHANETTİR

AÇILIMI DİLLENDİRMEK BİLE İHANETTİR
            Devletimiz terör ile en başarılı dönemini yaşarken yeni bir açılımı dillendirmek bile ihanettir. Seçim sürecinde yaşanan aymazlıklar üzerinden “yeniden açılım” sözleriyle gündem oluşturmaya çalışanlar bilsinler ki, vatan kahramanları olarak bu ihanete asla izin vermeyeceğiz. Bu sözler ve projenin talimatının nereden geldiğini, kimler üzerinden kamuoyu oluşturulmak istendiğini çok iyi biliyoruz. Bu projenin talimatı Pennsylvania’dan gelmektedir ve devletimizin başarılı operasyonlarına gölge düşürüp kahraman ordumuzun moralinin bozulması hedeflenmektedir.

ORTADA SAVAŞ YOK Kİ, BARIŞ OLSUN
            İmralı Canisi, Bebek Katili, Terörist Başının 1 Eylül Dünya Barış Gününde yapacağı yönünde haber servis edenler agah olsunlar ki barışın tesis edilmesi için savaşın olması lazımdır. Türkiye coğrafyasında bir savaş yoktur, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yaptığı bir savaş değil bölünmez bütünlüğüne kast eden hain terör örgütleriyle yapmış olduğu haklı mücadeledir. Bu Vatan için bedel ödeyen kahramanlar olarak Devlet Büyüklerimizden isteğimiz İmralı Canisinin artık muhatap alınmamasıdır. Bu tür olaylar en çok biz gazileri ve şehit ailelerini üzmektedir.

BU ÜLKENİN KÜRT SORUNU YOKTUR TERÖR SORUNU VARDIR
            Devletimiz her gün başarılı operasyonlara imza atarken terör örgütlerine en büyük destek yurt dışından geliyor. Tüm vatan hainleri, terör destekçileri ve terör sevicileri bilsinler ki bu ülkenin hiçbir zaman Kürt Sorunu olmadı, bundan sonrada olmayacak. Bu ülkenin terör sorunu vardır ve bu sorun er ya da geç çözüme kavuşacaktır. Çözüm yolu da görüşmeler ve mutabakat değil her alanda mücadele etmektir. Dağdaki hainler itlaf edilirken adliye saraylarına, üniversite kürsülerine, devlet kademelerine sızmış kripto hainler ve terör sevicilerde temizlenmelidir.