Haberler

AHMET TÜRK TERÖRİSTTİR...
  • 11 Eylül 2019
  • 28 defa okundu
AHMET TÜRK TERÖRİSTTİR...

Sayın Bülent ARINÇ’ın açıklamaları üzerine…

AHMET TÜRK TERÖRİSTTİR, CANAN KAFTANCIOĞLU TERÖR SEVİCİDİR
Eski meclis başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan Sayın Bülent Arınç’ın yapmış olduğu açıklamaların tutar tarafı yoktur ve bu açıklamalar en basit ifadeyle akıl tutulmasıdır. Arınç’ın tanıyorum dediği Ahmet Türk’ü bizde tanıyoruz. Ahmet Türk terör örgütüne üye olmak suçundan ceza almış, son kertede terör örgütü PKK’ya yardım ettiği sabit görülerek Mardin Büyükşehir Belediyesinden azledilmiş tescilli bir teröristtir. Biz vatan kahramanları olarak Canan Kaftancıoğlu’nun yaptıklarına, söylemlerine tahammül etmek zorunda değiliz. Kaftancıoğlu terörist sevici ve terör destekçisidir. Bu suçları sabit olduğu için almış olduğu ceza azdır.
 
ARINÇ NEYİN PEŞİNDE?
Daha önce Fetö firarisinin evini ziyaret eden şimdi de teröriste ve terör destekçilerine sahip çıkan Arınç’ın söylemleri haddini aşmıştır. Devletimiz teröre karşı başarılı operasyonlar yaparken, Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan annelerin başlattığı eylemler maskeleri düşürürken, ülke olarak cumhur ittifakıyla yükselişe geçmişken Sayın Arınç’ın yaptığı açıklamaların neye ve kime hizmet ettiği belli değildir. Cumhur ittifakında MHP’den rahatsızlığını dile getiren, Ak Parti içindeki bölünmeleri ihanet olarak görmeyen Arınç’ın başka bir gündemi mi var? Acaba Arınç “Erdoğan’sız Ak Parti” projesini yeniden hayata geçirmek ve yeni bir çözüm süreci başlatmak için mi çaba sarf ediyor?

BU DA BİZİM İFADE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ
Sayın Arınç, Canan Kaftancıoğlu’nun açıklamalarına ifade özgürlüğü demiş. Biz vatan kahramanları olarak ifade özgürlüğü hakkımızı kullanıyoruz ve diyoruz ki; Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliği Sayın Bülent Arınç’a fazla gelmiştir. Ya görevinden derhal istifa etmeli ya da el çektirilmelidir. Yaptığı açıklamalar vatan kahramanları olarak bizi ne kadar üzmüşse istifası bizi o kadar mutlu edecektir.