Haberler

BU KADAR SOYSUZA BİR
  • 14 Nisan 2020
  • 1 defa okundu
BU KADAR SOYSUZA BİR "SOYLU" YETER

Cumhuriyet Tarihinin en başarılı İç İşleri Bakanı olan Sayın Süleyman Soylu'nun istifa haberi şehit aileleri ve gaziler olarak bizleri üzmüş, teröristleri, terör destekçileri ve terörist sevicileri mutlu etmiştir. Vakıf olarak terör örgütlerine aman vermeyen Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'ya destek verebilmek ve istifasından vazgeçirebilmek için önce sosyal medya hesaplarımız üzerinden sonra da gerekli izinleleri alarak; gerekli tedbirler dahilinde sosyal mesafe kuralına uyarak İç İşleri Bakanlığı konutu önüne giderek İstikla Marşı okuduktan sonra; Genel Başkanımız (Gazi) Lokman Aylar bir konuşma yaptı:

"Sayın Bakanımız Süleyman Soylu şehit çocuklarını bir kez daha yetim bırakmayın. Bu zorlu süreçte devletimizin sizler gibi vatan yürekli yiğitlere ihtiyacı var. Görev süreniz boyunca üzerine gidip diz çöktürmediğiniz terör örgütü kalmadı. Adınızı duyan hainler kaçacak delik arıyorlar. İstifanızın Cumhurbaşkanımız tarafından kabul edilmemesini teminni ederek en yüksek sesle bir kez daha söylüyorum. Bu kadar soysuza bir SOYLU yeter."

Sayın Süleyman Soylu'nun istifasının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyfendi tarafından kabul edilmemesinin bizler de oluşturduğu memnuniyeti tarif etmemizin imkanı yoktur.