Haberler

DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZI ZİYARET ETTİK
  • 20 Ağustos 2019
  • 24 defa okundu
DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZI ZİYARET ETTİK


      Genel Başkanımız Sayın (Gazi) Lokman AYLAR ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Dış İşleri Bakanımız Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU'nu ziyaret ettiler. 
Dış İşleri Bakanlığı konutunda gerçekleşen görüşme bir saat sürdü. Görüşmede gündeme dair fikir alış verişinde bulunurken son günlerde Kahraman Gazilerimize karşı artan şiddet olaylarının nedenleri, şehit aileleri ve gazilerimizin sorunları konuşuldu. 

      Görüşmenin bitiminde Genel Başkanımız Sayın (Gazi) Lokman AYLAR, Dış İşleri Bakanı Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU'na tüm Vatan Kahramanları adına çiçek ve Araştırmacı - Yazar Gökhan ÇAYIRLI'nın yakın tarihin gizli noktalarına ışık tutan Çeri 1 - 2 kitaplarını hediye etti. Görüşmede (Gazi) Lokman AYLAR, 

" Sayın Bakanım bizleri kabul etmeniz bizim için bir mutluluk sebebidir. Tüm Vatan Kahramanlarının ve kıymetli ailelerinin selamlarını getirdik. Her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olduğunuzu biliyoruz. Samimiyetiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz. Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyfendinin talimatları, sizin girişimleriniz ve takibinizle Kıbrıs Gazilerimizin kırk yıllık madalya özlemine son verdik. Herşey için size ve Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz " sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

Bakan Sayın ÇAVUŞOĞLU;
" Ziyaretinizden dolayı şeref duyduk. Bu makamlar bizlerin değil, bu topraklara kanlarını akıtan, bayrağımıza al rengini veren Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizindir. Her zaman ve her şartta Şehitlerimizin Emanetleri ve Gazilerimizin yanındayız" dediler...