Haberler

Gazi ve şehit ailelerinden Kılıçdaroğlu'na KHK tepkisi
  • 13 Ekim 2021
  • 398 defa okundu
Gazi ve şehit ailelerinden Kılıçdaroğlu'na KHK tepkisi

Gazi ve şehit yakınları Ankara'da birinci Meclis önünde bir araya gelerek, vatanını savunmak için canını ortaya koyan kahramanları hiçe sayan CHP'li Kılıçdaroğlu'nun KHK'lıları görevine iade edeceğim sözlerine tepki gösterdi.Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz hain kalkışmasını Türk halkı canı pahasına önledi. Kahramanlık destanı yazan Türk milleti o gece 251 şehit 2 bin 194 gazi verdi. Devlet, 15 Temmuz sonrası çıkardığı Kanun Hükmünde Kararnamelerle (KHK), FETÖ bağlantısı ile çalışanları bünyesinden temizlemeye başladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "KHK ile görevden alınan herkesi görevine iade edeceğim" dedi. Gazi ve şehit yakınları Ankara'da birinci Meclis önünde bir araya gelerek, vatanını savunmak için canını ortaya koyan kahramanları hiçe sayan CHP'li Kılıçdaroğlu'nun KHK'lıları görevine iade edeceğim sözlerine tepki gösterdi.


SEN KORKAKÇA KAÇTIN

15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaralanarak yürüme yetisini yitiren Gazi Durak Tetik, FETÖ'nün siyasi ayağının CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

 

"Şehit ailelerinin acısını hafifletmek için çaba göstermeyen Kılıçdaroğlu vatan hainleri FETÖ'cülere PK'lılara 'arkadaşlar' diyecek kadar şuurunu kaybetmiş. Bu millet hainleri ve yardakçılarını affetmez. Gazilerimiz hala acılar içinde mücadele ediyor. Kılıçdaroğlu yakında 'askerimizi, polisimizi, sivil vatandaşımızı şehit eden PKK'lıları, Öcalan'ı affedeceğiz' der. Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'da canını feda eden bu milleti karşına alma. Ben o geceki maneviyatı iman gücünü cesareti hayatım boyunca yaşamadım. Sende bunlar olmadığı için korkakça kaçtın. Daha doğrusu FETÖ'cüler sana yol açtı. Ben buradan yüce Türk adaletine sesleniyorum; FETÖ'ye PKK'ya bu derece sempati duyan hainleri koruyan Kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatılmalı."