Haberler

HDP’li Ahmet Türk alçakça ve haince davranmıştır
  • 09 Mayıs 2019
  • 146 defa okundu
HDP’li Ahmet Türk alçakça ve haince davranmıştır

Mardin’de HDP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün hedefinde şehit yakınları var. HDP'li Ahmet Türk, 30 işçiyi hiçbir gerekçe göstermeden işten çıkarmış.Bu işçilerin arasında şehit yakınlarımız da var. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı olarak bu haksızlığı kesinlikle KABUL ETMİYORUZ VE KINIYORUZ Hakları için ne geriyorsa yapacak ve sonuna kadar takipçisi olacağız.

Tutuklu olduğu dönemde hasta ve yaşlı olduğu gerekçesiyle günlerce hakkında "Tahliye edilsin" kampanyası düzenlenen Ahmet Türk Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra belediyenin kadrolu personele şantaj ve tehditlerle sendikalarından istifa etmeleri üzerine baskı yaptığı ortaya çıkmıştı.

HDP’li Ahmet Türk’ün ilk icraatı parti zihniyetinin açıkça göstergesi olmuştur. HDP’ye bu ülkede ekmek vermek, su vermek haramdır. Bu devlet hukuk devletidir. Terör örgütlerinin ve destekçilerinin yuvalandığı PKK ve kendisini arka bahçesi diye tanımladığı sözde partinin bu tür haksızlık yapmasını şiddetle kınıyoruz. Bu ülkeye kanlarıyla bedel ödemiş kahraman Türk evlatlarının yakınlarına yapılan bu yanlışı kabul etmiyoruz. Çünkü bunlar hukuk çerçevesinde davranmıyorlar. Zaten Türkiye’nin menfaatleri içinde herhangi bir çalışmaları yok. Devletimizin, şehit ve gazi ailelerinin verdikleri vergilerle HDP’li belediyelere kaynak sağlamasını doğru bulmuyoruz.

Biz bedel ödemiş Türkiye Cumhuriyeti gazileri olarak, teröre ve teröre destek verenlere karşı her daim kararlı ve dik duracağız.