Haberler

NORMALLEŞME SÜRECİNDE İLK ZİYARET
  • 18 Haziran 2020
  • 14 defa okundu
NORMALLEŞME SÜRECİNDE İLK ZİYARET

         Vakfımızın yeniden normalleşme sürecinde ilk ziyaretçileri Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet Ali CEVHERİ, Kahramankazan Belediye Başkanı Sayın Serhat OĞUZ, Kahramankazan Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Osman DOĞAN, Şanlıurfa ACSH İl Müdürü Sayın Hasan BİLİCİ, Ak Parti Kahramankazan İlçe Başkanı Ali YILDIZTEPE oldu. 

         Görüşme sürecince ülkemizin içinde bulunduğu durum, Şehit Aileleri ve Gazilerimizin sorunları konuşulurak çözüm yolları üzerine fikir alış verişinde bulunuldu. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet Ali Cevheri "Aziz Şehitlerimizin silah arkadaşları ve Kahraman Gazilerimizle birarda olmaktan şeref duydum. Bir kere daha Aziz Şehitlerimizi minnet ve hayır dualarla yad ediyorum" derken Kahramankazan Belediye Başkanı Sayın Serhat Oğuz;
" Kahraman şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. 15 Temmuz hain darbe girişiminin engellenmesinin sembolü haline gelen ve o karanlık gecede 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazanımızda da tüm şehit aileleri ve gazilerimizle sürekli bir aradayız. Şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizle yakından ilgileniyoruz. Kahraman şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle büyük bir aileyiz. Allah onlardan razı olsun. Vakfımızın her türlü faaliyetlerinde destek olmaya, yapılacak etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırız" dedi. 

Genel Başkanımız Sayın (Gazi) Lokman Aylar;

" Ziyaretleriniz bize güç verdi. Sizler gibi makam sahiplerinin Şehit Ailesine destek olup Gazilerle kolkola yürümesi bir nebze olsun içimizde olan burukluğun giderilmesine vesile oluyor. Biz kimsede maddi bir şey beklemiyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Bizim istediğimiz tam olarak unutulmamaktır." dedi.

Ziyaret karşılıklı hediyeleşmelerle son buldu.