Haberler

PARA KİR, KALP AYNADIR CEM BEY!
  • 12 Ekim 2019
  • 28 defa okundu
PARA KİR, KALP AYNADIR CEM BEY!

PARA KİR, KALP AYNADIR CEM BEY!
 
            Komedyen Cem Yılmaz bir gösterisinin gelirini Mehmetçik Vakfına bağışlayacağını açıklamış. Cem Yılmaz ve onun gibi para karşılığında sahne alan tipler her şeyi para ile alabileceklerine inanıyorlar. Cem Bey “Vatan Sevgisi, milli birlik ve beraberlik” gibi kutsal değerleri almaya sizin sahnelerde küfür ederek, sinema bölümlerinde tipten tipe girerek kazandığınız para bu değerleri almaya yetmez. Çünkü para kir, kalp aynadır.
 
ÇAM İÇİN SOKAKLARDAYDINIZ PEKİ YA ANNELER İÇİN NE YAPTINIZ?

            Kimlerden işaret aldığınızı bilmiyoruz ama bu vatan bedel ödeyen Aziz Şehitlerin Aileleri ve Kahraman Gazilerimiz adına soruyorum. Üç beş ağacı bahane ederek İstanbul başta olmak üzere ülkeyi savaş alanına çeviren eylemcilere destek verdiniz de Diyarbakır’da kırk gündür evladı için oturma eylemi yapan anneler için neredeydiniz? Keşke baskılara dayanamayıp göstermelik bu bağış açıklamasından ziyade, sizin tayfayı alıp ekranların karşısına geçip “Mehmetçiğin yanındayız” açıklaması yapsaydın. Bu daha onurlu bir davranış olurdu.

PARAYI ALIN SUSUN

            Cem Bey! Sosyal medyadaki baskılara dayanamayıp yaptığınız bu açıklamanın manası “parayı alın susundur” kimsenin hele hele Mehmetçik Vakfı gibi vatanseverlik üzerine kurulmuş, her zaman devletinin hizmetinde olan bir vakfın sizin gibi şarlatanlıktan kazanılan paraya ihtiyacı yok. Bu süreçte paranızı değil, yüreğinizi vermeniz gerekirdi lakin görünen o ki, siz yüreğinizi paraya değişmişsiniz.
Cem Bey! Siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız. Para ancak sizler gibi menfaatperest insanları bir araya getirir. Bizler ise her zaman vatansever insanlarla yürümek isteriz. Türk Askeri para değil dua bekler. 
Biz bu ülkeyi size bırakmayacak kadar çok seviyoruz...