Haberler

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ - 2020
  • 24 Eylül 2020
  • 6 defa okundu
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ - 2020

Vakfımızın girişimleriyle Mustafa Kemal Atatürk'ün "Gazi" ünvanı almış aldığı 19 Eylül Günü "Gaziler Günü" olarak kutlanmaya başlamıştı. Vakıf olarak kuruluş amaçlarımız arasında olan "Şehit Aileleri ve Gazilerimize" sosyal, kültürel, maddi ve manevi destek olmak" maddemiz gereğince Kahramanlarımızın müstesna günü olan "GAZİLER GÜNÜNÜ" Hak-İş Konfederasyonunun katkılarıyla gerçekleştirdik. 

Temizlik, maske, mesafa kuralına en ince noktasına kadar dikkat ettiğimiz resepsiyonumuza İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hzimetler Bakan Yardımcı Adnan Erten, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Ankara Valisi Vasip Şahin, Hak - İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Aslan, Gazeteci - Yazar Talat Atilla, Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, Şube - Temsilcilik Başkanlarımız ve Kahraman Gazilerimiz katılım sağladılar. 

Değerli katılımcılarımıza ve vakfımızı, şehit ailelerimiz ve gazilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Hak - İş Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Mahmut Arslan ve kıymetli yönetimine tüm vatan kahramanları adına teşekkür ederiz.