Haberler

APO BEBEK KATİLİ BİR TERÖRİSTTİR, ONA GÜZELLEME YAPANDA TERÖRİSTTİR.
  • 04 Ekim 2019
  • 7 defa okundu
APO BEBEK KATİLİ BİR TERÖRİSTTİR, ONA GÜZELLEME YAPANDA TERÖRİSTTİR.

YARGIDA NELER OLUYOR MERAK EDİYORUZ? ENDİŞELİYİZ!

            Son günlerde AYM vermiş olduğu kararlar ile gündemi meşgul ederken, almış olduğu kararlar vatan kahramanlarını üzmektedir. Yargıdaki bu aymazlık devam ettiği sürece vatanı için, bayrağı için, milleti için canını veren Aziz Şehitlerimiz ve aynı uğurda organlarını ve hayallerini bırakan Kahraman Gazilerimizi de mahkeme koridorlarında yargılanırken görebiliriz. Durum bu kadar ciddi ve içler acısıdır. Önce hendek operasyonlarından dolayı devletimizi “Katil Devlet” ilan edip katliam yaptığını söyleyen sözde akademisyenler “ifade özgürlüğü” gerekçesiyle serbest bırakıldılar şimdi de aynı gerekçe ile Sırrı Süreyya Önder tahliye ediliyor. Bu karar aziz şehitlerimizin kutsal hatıralarını inciterek, kahraman gazilerimizi üzmüştür.

APO TERÖRİST BAŞIDIR, BEBEK KATİLİDİR

            Sırrı Süreyya Önder 2013 yılında Kazlıçeşme’deki nevruz kutlamalarında terörist başı, bebek katili Öcalan’a methiyeler düzmüş doğal olarak hakkında cezai işlem uygulanmıştır. Cezaevinde geçirdiği süre zarfında Sırrı Süreyya Önder söylediklerinden dolayı pişmanlık duymuş ve bunun için mi tahliye edilmiştir? Yoksa perde arkasında birileri meydanı boş zannedip hain bir planı uygulamaya mı çalışmaktadır. Madem Sırrı Süreyya Önder’in söylediği sözler ifade özgürlüğüdür. O halde bizler ifade özgürlüğümüzü kullanıyoruz. Öcalan teröristtir, teröristlerin başıdır, bebek katilidir. Her kim bunun aksini ifade ediyorsa o kişide teröristtir, vatan hainidir. Eline Aziz Şehitlerimizin kanları bulaşmıştır. Hangi kişi ve kişiler bu ifadelere ifade özgürlüğü deyip terör güzellemesi yapıyorsa onlarda hain terör örgütlerinin devlet kademelerine sinmiş kripto damarlarıdır. Bu yaptıklarının adı adalet değil ihanettir. Gelsinler bu kararı gözü yaşlı bir şehit anasına ya da bir gazimizin protez organlarına baka baka söylesinler.

KİMSE BU ÜLKEYİ SAHİPSİZ SANMASIN

Sırrı Süreyya Önder, 2013 yılında Bebek Katili Öcalan'ın posteri önünde bir konuşma yapmış, konuşmasında şunları söylemişti: "Size Kürt halkı önderi Sayın Öcalan'ın selamını getirdim. Bugün de Kürdistan'da onun onurlu evlatlarıyla onur duyuyoruz." Bizde Sırrı Süreyya Önder ve onun zihniyetindekilere, bu zihniyeti tahliye eden kriptolara diyoruz ki;

“Devlet öksüz değildir, millet yetim değildir, vatan sahipsiz değildir. Türk milletinin bekası, Türkiye Cumhuriyeti’nin payidar olması biz kahraman gazilerin en büyük arzusu ve bizim namusumuzdur. Bizler bu uğurda seve seve gazi olduk gerektiğinde yine seve seve ölüme yürürüz.”