Haberler

Bir şehit yakınına “terörist” demek kimsenin hakkı da değildir, haddi de değildir!
  • 03 Mayıs 2019
  • 122 defa okundu
Bir şehit yakınına “terörist” demek kimsenin hakkı da değildir, haddi de değildir!

31 Mart seçimlerinden sonra yaşanan süreci hayret ve üzüntüyle takip ediyoruz. Ülkemizde demokratik bir seçim olmuş ve yüce milletimiz özgür iradesiyle tercihini yapmıştır. Seçim sonrasında meydana gelen olaylar ise milletimizin bölünmez bütünlüğünü, aziz milletimizin birlik ve beraberliğini hedef aldığını düşünüyoruz. Bu amaca kim hizmet ederse karşısında her zaman vakfımızı bulacaktır.
Seçimlerin hemen akabinde Ankara'nın Çubuk İlçesi Akkuzulu köyünde şehidimizin cenazesinde CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılanları doğru bulmamış kendisine de geçmiş olsun dileklerimizi iletmiştik. Hiçbir zaman Sayın Kılıçdaroğlu'nun ve CHP'nin provokatif eylemlerin merkezinde olacağını düşünmemiştik. Ancak sayın Kılıçdaroğlu’ nun yaptığı açıklamada kendisine tepki gösteren aziz şehidimizin yakınlarını ve köylülerini dağdaki teröristlerle aynı kefeye koyuncaya kadar. Sayın Kılıçdaroğlu bir şeyleri karıştırıyor, Artvin gezisi sırasında konvoyuna saldırı yapan Behçet Avras terör örgütü mensubu olan bir teröristtir ve güvenlik güçlerimiz tarafından etkisiz hale getirilmiştir. Çubuk’un Akkuzulu Köyündeki menfur olaydaki kişiler ise vatanını seven ve evladını, akrabasını şehit veren ve seçim öncesinde CHP’nin PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP ile yol yürümesini kabul edemeyen ve buna tepki veren kişilerdir. İki olayı aynı kefeye koymak sayın Kılıçdaroğlu’na yakışmadı. Bir şehit yakınını “terörist” ilan etmek kimsenin hakkı da değildir haddi de değildir. Sayın Kılıçdaroğlu’nu Akkuzlu Köyü sakinlerinden ve şehidimizin ailesinden özür dilemeye davet ediyorum. 
Sayın Kılıçdaroğlu galiba hangi partinin genel başkanı olduğunun farkında değil, kendisine hatırlatmak isteriz ki CHP cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu devletimizin en köklü partisidir. Ancak son günlerde üzülerek söylüyoruz ki CHP terör sevicisi kimselerin siyaset yaptığı, terör destekçilerinin yuvası haline gelmiştir.  Evvelce terörist cenazelerine katılan, askerimize polisimize kurşun sıkan teröristlere taziye ziyaretinde bulunan kimseler, ücretsiz bir şekilde teröristlerin avukatlığını yapmışlardı. Bu kişiler hala CHP içinde siyaset yapıyorlar. Son olarak CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu katıldığı bir televizyon programında PKK'nın kurucusu Sakine Cansız'ı terörist olarak görmediğini dile getirmesi şehitlerimizin aziz ruhlarını incitmiş, şehit yakınlarını, kahraman gazilerimizi ve gazi yakınlarımızı derinden üzmüştür. Sayın Kılıçdaroğlu’na soruyorum binlerce canımızı öldürmek kastıyla hareket eden PKK terör örgütü değil midir?

Bu örgüte mensup olanlar terörist değiller midir?

Terör sevici kimselerin Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu partide ne işi vardır?
Yoksa Sayın Kılıçdaroğlu son dönemde meydana gelen hadiseleri farklı bir ortama taşımanın derdinde midir?
Sayın Kılıçdaroğlu şehit yakınlarını terörist ilan etmek yerine önce partisi içindeki terör sevicileri temizlesin.
                                                                                     
                                                                                                                                                                     Gazi Lokman Aylar
                                                                                                                                          Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı