Haberler

PUANLAR PAYLAŞILDI
  • 30 Nisan 2019
  • 1 defa okundu
PUANLAR PAYLAŞILDI

                Herkes Türkiye Süper Ligindeki yarışa kenetlenmişken pazar günü Batıkent Spor Kompleksi kıyasıya bir mücadelenin ve her dakikasında centilmenlik kokan bir futbol karşılaşmasına ev sahipliği yaptı.
                Ortotek Gaziler Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü arasında oynanan Ampute Futbol Ligi 14. Hafta mücadelesinde karşılaşan takımlar eşitliği bozamayarak sahadan 0 – 0 beraberlikle ayrılarak puanları paylaştılar. Müsabaka boyunca etkin olan ve gol fırsatlarından yararlanamayan Ortotek Gaziler SK. Antrenörü İsmail Temiz maç sonu yaptığı açıklamada:

“ Ne olursa olsun maçı kazanmak istiyorduk olmadı, kısmet değilmiş. Sahaya yüreğini koyan, hafta sonunda bizi izlemeye gelen seyircilerimize güzel keyifli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Ligde ikinci sıradayız bu maçı da kazanıp geride kalan haftalarda birinciliği kovalamak istiyorduk gol yollarında bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik. Ligi bitirebileceğimiz en üst sırada bitirip, Tiflis’te düzenlenecek olan Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Liginde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve ülkemizi sevindirmek istiyoruz” dedi.  
Bu sonucun ardında Ortotek Gaziler SK ligde ikinciliğini korurken, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise geriye kalan 4 haftada ligde kalma mücadelesi vermeye devam edecek.