• Danışma Hattı 0312 417 23 44
  • bilgi@gaziler.org.tr
Gaziler ve sehit aileleri kahvaltida bir araya geldi

Gaziler ve sehit aileleri kahvaltida bir araya geldi

Gaziler ve sehit aileleri kahvaltida bir araya geldi

AK Parti Ankara Milletvekili Sarieroglu, Gaziler ve sehit aileleri ile bulustugu kahvaltida, \"Terörle mücadele anlaminda büyük sinavlar verdik. Eger güçlü bir Türkiye hedefine ulasirsak, mücadelemiz çok daha kolay olacak\" dedi.

 anasayfa > Türkiye 25.03.2017     

\"Gaziler
Fotograf: AA/Okan Özer

ANKARA

AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarieroglu, \"Terörle mücadele anlaminda büyük sinavlar verdik. Bundan sonra da eger güçlü bir Türkiye hedefine ulasirsak, mücadelemizin çok daha kolay olacagini ve terör örgütlerinin basini ezebilecegimizi ifade etmek isterim.\" dedi.

Türkiye Gaziler ve Sehit Aileleri Vakfinca, TEDAS misafirhanesinde düzenlenen kahvaltili etkinlikte gaziler ve sehit aileleri bir araya geldi.

Etkinlikte konusan Sarieroglu, sehit ve gazilerin aileleri ile bir arada olmanin verdigi mutlulugu dile getirdi.

Katildigi sehit cenaze ve taziye ziyaretlerinde sehit ailelerinin vakur durusundan gurur duydugunu ifade eden Jülide Sarieroglu, \"Onlarin \'vatan sag olsun\' derkenki bizlere geçirdikleri o duygu, ömrümün sonuna kadar unutamayacagim duygulardir.\" diye konustu.

\"Güçlü bir Türkiye hedefine ulasirsak, terör örgütlerinin basini ezebiliriz\"

Sarieroglu, sehit ve gazi ailelerinin bütün sikintilarini çözmek için büyük bir gayret gösterdiklerini dile getirerek onlarla sürekli irtibat halinde olduklarini söyledi.

Kendilerine iletilen talepler dogrultusunda eksiklikleri gidermek için yapilan çalismalari anlatan Jülide Sarieroglu,\"AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Baskanligimiz altinda yeni bir birim olusuruldu. Sehit ve gazi ailelerimizle ilgili konularda bürokratik engeller yasamadan, sikintilar yasamadan sorunlarinizi, hedeflerinizi, ihtiyaçlarinizi iletebileceginiz, direkt ulasabileceginiz birimimiz var artik. Bunun da sorumlulugunu yine bir sehit annemiz eski Diyarbakir Milletvekilimiz Oya Eronat yapiyor. Bu anlamda emrinizdeyiz, yaninizdayiz, sizlerleyiz. Ecdadin bu topraklari vatan olarak emanet ettigi bir ülkeyiz. Terörle mücadele anlaminda büyük sinavlar verdik. Bundan sonra da eger güçlü bir Türkiye hedefine ulasirsak, mücadelemizin çok daha kolay olacagini ve terör örgütlerinin basini ezebilecegimizi ifade etmek isterim.\" ifadelerini kullandi. 

Türkiye Gaziler ve Sehit Aileleri Vakfi Genel Baskani Gazi Lokman Aylar da Türk bayraginin dalgalanmasi için büyük kayiplar verdiklerini söyledi.

Aylar, \"Bizim siyasetimiz yok, gazi ve sehitlerin siyaseti yok, biz bir siyasi parti propagandasi yapmiyoruz. Bizim siyasetimiz devlet, bizim siyasetimiz vatan, bayrak, birlik ve beraberliktir.\" degerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Kübra Agaçyetistiren