• Danışma Hattı 0312 417 23 44
  • bilgi@gaziler.org.tr
AK Parti Ankara Il Baskani sayin  Nedim Yamali Genel Baskanimiz sayin Gazi Lokman Aylar' ve beraberindekileri makaminda agirladi.

26-02-2018

AK Parti Ankara Il Baskani sayin Nedim Yamali Genel Baskanimiz sayin Gazi Lokman Aylar' ve beraberindekileri makaminda agirladi.

AK Parti Ankara Il Baskani sayin  Nedim Yamali Genel Baskanimiz sayin Gazi Lokman Aylar' ve beraberindekileri makaminda agirladi.
Yamali gazi ve sehit yakinlarinin sikinti ve taleplerini dinleyerek gazi ve sehit yakinlarimizin her zaman yaninda oldugunu belirterek gazi ve sehit yakinlarinin Devletimizin tapusu oldugunu bir kez daha dile getirdi.

Genel Baskanimiz sayin Gazi Lokman Aylar, konusmasinda biz gazi ve sehit yakinlarini agirlayan sayin Nedim Yamal'ya tesekkür ederek Türkiye Sehit Aileleri ve Gaziler Vakfi olarak, AK Parti dönemlerinde sehitlerimiz, gazilerimiz ve onlarin yakinlari için samimiyetle gösterilen gayretlerin somut sonuçlarini almis bulunuyoruz. Gazilerimiz ve Aziz Sehitlerimizin Emanetleri; devletin sefkatini, adaletini ve en hizli çözümlerini dogrudan hissederek gazilerimizin ve Sehit yakinlarimizin yaralari ve kayiplari AK Parti iktidarlariyla magduriyet olmaktan çikmis, hak edilen bir onura dönüsmüstür ve bu vesileyle bizler Can verip San alan Sehitlerimizin Yakinlari, Kan verip nam alan Gaziler olarak katkilarindan dolayi basta Cumhurbaskanimiz, Baskomutanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan olmak üzere tüm AK Parti Teskilatina ve ank il Bask sn Nedim yamali beye  sükranlarimizi sunuyor; Hedefi 2023 2053 2071 olan, daha güçlü ve basarili bir Türkiye için tüm Ak Parti Teskilatina basarilar diler ank il Baskanligi kongresini hayirlara vesile olmasini temenni  ederim   dedi.
Program AYLAR'in Ayyildiz'li tablo ve çiçek takdim ederek sona erdi.